Στέλιος Χανταμπάκης: Οικογενειακές Πασχαλινές Διακοπές Πίσω στην Ελλάδα!

April 11, 2025


Μετά από τέσσερις μήνες στη Μαδρίτη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους, Μανώλης και Μαλένα, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα. Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης ριάλιτι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, όπου φαίνονταν η σύζυγός του και τα παιδιά να βγαίνουν από την πύλη αφίξεων.Δείτε επίσης: Όλγα Π…

Μετά από τέσσερις μήνες στη Μαδρίτη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους, Μανώλης και Μαλένα, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα.

Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης ριάλιτι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, όπου φαίνονταν η σύζυγός του και τα παιδιά να βγαίνουν από την πύλη αφίξεων.

Δείτε επίσης: Όλγα Πηλιάκη: Γενέθλια στην Ισπανία για τη σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη – Πως τα γιόρτασε

Πάσχα στην Ελλάδα για την οικογένεια Χανταμπάκη

Η οικογένεια έχει μετακομίσει προσωρινά στην Ισπανία, από το περασμένο καλοκαίρι, αφού τα παιδιά τους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επαγγελματικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο. Ο Μανώλης ήδη έχει εξασφαλίσει συμβόλαιο με ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ και η μικρή Μαλένα ακολουθεί το παράδειγμά του, έχοντας γραφτεί στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και αποκτώντας το πρώτο της δελτίο.

Όπως φαίνεται, το Πάσχα θα είναι οικογενειακή υπόθεση για την οικογένεια Χανταμπάκη, οι οποίοι θα μείνουν στην Αθήνα μέχρι να ολοκληρωθούν οι γιορτές και να επιστρέψουν ξανά στη Μαδρίτη, όπου τα παιδιά συνεχίζουν τις αθλητικές τους υποχρεώσεις.

Άλλωστε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια επιστρέφει για λίγες μέρες στην Ελλάδα, αφού και τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν έρθει για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Η αλήθεια είναι πως η οικογένεια Χανταμπάκη φαίνεται να έχει βρει τον απόλυτο συνδυασμό καριέρας και οικογένειας, καταφέρνοντας να μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε δύο χώρες και να στηρίζουν τα όνειρα των παιδιών τους με κάθε κόστος.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.