Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση… Το ανέκδοτο της ημέρας (30/12)

January 3, 2024


Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση… Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (30/12) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.Εκεί που καθότανε του λέει ο σατανάς “Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι”Άπαντα ο τυπάκος εμβρόντητος “Ε όσο να ναι κόλαση – τι µε περιµένει.. αναθεωρώ τα λάθη που mε έφεραν εδώ…”Σατανάς – “Ίσως να µην είναι τόσο άσχηµα όσο νοµ…

Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση… Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (30/12) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Διαβάστε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Εκεί που καθότανε του λέει ο σατανάς “Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι”

Άπαντα ο τυπάκος εμβρόντητος “Ε όσο να ναι κόλαση – τι µε περιµένει.. αναθεωρώ τα λάθη που mε έφεραν εδώ…”

Σατανάς – “Ίσως να µην είναι τόσο άσχηµα όσο νοµίζεις… – να σου πω καπνίζεις ?”

Τύπος – “Ε Κανά πακετάκι τη µέρα το κάπνιζα..”

Σατανάς – “Τις Δευτέρες έχουµε ηµέρα καπνίσµατος µε τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσµο – για καρκίνο µη φοβάσαι , ήδη νεκρός είσαι”

Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα…

Σατανάς – “Πίνεις?”

Τύπος – “Ε όλο και Κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω…”

Σατανάς – “Τις Τρίτες είναι µέρα ποτού , µε τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια µη φοβάσαι , νεκρός είσαι..”

Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον !!

Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση... Το ανέκδοτο της ημέρας

Σατανάς – “Τζογάρεις ?”

Τύπος – “Για να µαι ειλικρινής – μετανιώνω που άφησα την οικογένεια µου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους µου για το καζίνο , αλλά ναι τζογάριζα…”

Σατανάς – “Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν µπαρµπουτάκι – και να χρεοκοπήσεις στα @@ σου…”

Ο τύπος τώρα μέσα του λέει – ρε δεν είναι κι άσχημα , καλά που ήρ8α εδώ..

Σατανάς – “Κανά τσιγαριλίκι έκανες , πες αλήθεια?”

Τύπος – “Ναι έπινα Κανά ζωνιανιό που και που…”

Σατανάς – “Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών , οι καλύτερες κόκες από Κολοµßία , τα πάντα.. και να εθιστεις τι σε νοιάζει. νεκρός είσαι.”

Ο τύπος πλέον είναι µε χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας…

Σατανάς – “Να σου πω , μεταξύ µας , τον έπαιρνες που και που από πίσω ??”

Τύπος – “Α σατανά µου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει , αλλά αυτό ΠΟΤΕ.”
.
.
.
.
.
Σατανάς – “Χµµµ…τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες..”

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.